PianoSpa

PianoSpa er for tiden ikke tilgjengelig

Opplev bl.a. at jeg komponerer en piano låt kun for deg

En perfekt gave! Se gavekort nedenfor

Med et glass sprudlende cider i hånden og stearinlys i rommet, setter du deg godt til rette i en deilig sofa mens jeg spiller avslappende pianomusikk for deg på flygelet. Jeg spiller mine egne pianolåter for deg. Kom alene eller ta med deg venninner/venner.

 

I tillegg til behagelig avslappende piano musikk vil jeg i løpet av pianospa-oppholdet komponere en pianolåt som kun er laget til deg. Spilt fra mitt hjerte til ditt. Laget der og da. Denne personlige komposisjonen er det mulig å få kjøpt etterpå, slik at du kan lytte til den senere, sendt hjem til deg på CD. Signert og med personlig hilsen. Rettighetene til låta beholdes av meg. 

Med panoramautsikt i rolige og landlige omgivelser ved Lena på Toten, kan du senke skuldrene å la musikken få gjøre noe godt inne i deg. Det å være så nær et slik fantastisk instrument som et flygel er, skaper en magisk følelse.

Sett deg i en komfortabel stilling i sofaen. Mange gode puter og et pledd er tilgjengelig, så alt ligger til rette for en opplevelse utenom det vanlige.

Ønsker du at jeg kommer hjem til deg/dere: Har du et nystemt piano eller flygel av god kvalitet så kan jeg gi pianospa der du/dere bor. Kr 8,- pr km tilkommer i kjøring. Har jeg f.eks en reisedag til Oslo med flere besøk, fordeles reisekostnadene på alle.

 

Sprudlende cider er alkoholfri og inkludert i prisen. Hvis dere er en gruppe så komponerer jeg èn felles låt til alle. 

Jeg har også et annet konsept jeg kaller "My Piano Song". Det er en spesialkomponert personlige pianolåt som man kan gi i bursdagsgave, bryllupsgave osv. eller til deg selv.  Skriv noen linjer om vedkommende og jeg komponerer. Leveres som CD eller også med personlig hilsen på DVD. For "My Piano Song", klikk her!

 

PianoSpa priser

  • Kr 890,- for en klokketime. Gjelder for 1 person.

  • Venninnepakke/vennepakke:     Kr 690,- pr. person for en klokketime. Gjelder for 2 eller flere personer i gruppe.

  • Personlig låt på CD, i lekkert cover (bilde under). Signert. Kun kr 249,- fritt tilsendt. Og 179,- pr person, dersom gruppe. 

  • Vi avtaler tid. Dag, kveld eller helg.

  • Du nyter din pianospa-time på Lena, Toten. 

  • Jeg tar bankkort/kontant/VIPPS 

  • Hjertelig velkommen og nyt!

Bestill piano spa på tlf. 92406820 eller på mail: jon.harald.gjesdal@hotmail.com 

(kan klikkes på - du kommer rett til e-posten din, ferdig utfylt)

En flott gave å gi til noen du er glad i.

Bursdag, jul, utdrikkingslag, firmagave m.m.

Klikk her for å kjøpe gavekort allerede nå.

Fantastiske landlige omgivelser på Toten - panoramautsikt

Budapest - Jon Harald Gjesdal
00:00 / 00:00

Det er som artist og pianist jeg gjør piano spa. Rettighetene til musikken og den personlige låta tilhører Jon Harald Gjesdal.

Piano spa er en personlig konsert.